Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék erősítőben feljebb lépni egy kicsit. Jelenleg egy ROTEL RA-920AX ami szolgálatban van. Szeretnék ennél a márkánál maradni. Nem új modellben gondolkodtam. Szemezgettem ar RB970/RC970 párossal. Valakinek tapasztalata van velük? Szerintem hosszú ideig kiszolgálná az igényeimet.
Más javaslatot is szívesen meghallgatok.
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
válasz fehér_ember #87926 üzenetére
3 erősítő is terítéken volt. Mindegyik volt hosszabb ideig hallgatva elötte. De legkevésbé ennek volt számomra megnyerő hangja. Lehet, hogy a lánc többi elemét nem szerette. De a harmadik résztvevő is jól muzsikált . Ott sajnos máshol vérzett el a történet. Kevés volt a toroidom ereje.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Az AUDIOQUEST FLX 14/4 hangfalkábellel van valakinek tapasztalata? Gondolkodom a vételén. Vagy ha valakinek lenne Cable Talk 3.1 ami csak a polcon porosodna szívesen átvenném. Vagy egyéb javaslatokat is elfogadok. Jelenleg ROTEL RA-920AX (hamarosan érkezik az utód 935BX személyében), Wharfedale Diamond 10.1 amit hallgatok.
-
sicc33
aktív tag
ROTEL RCD02 CD lejátszóról vélemény?
-
-
sicc33
aktív tag
Ha valaki kukás megoldást szán a DVD lemezeinek, inkább jelezze nálam ellenének
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
válasz Kiskokó #90122 üzenetére
Az Onkyo házimozi erősítőmet a közelmúltban javítani kellett. Én a sekon kft.-hez vittem. Sportoltak rajta rendesen, de megoldották. Már úgy volt, hogy felejtős és elhozom. Aztán csörög a telefon, hogy beugrott neki még egy lehetséges hiba és az volt. A teljes átvizsgálás hangerő poti egy táp javítás teljes HDMI panel kondi csere 22 e. volt számlásan.
-
sicc33
aktív tag
válasz dgyuri0123 #90152 üzenetére
Neked náluk nem volt szerencséd, másnak máshol . Ez mindig így van
Nem védem őket, félre ne érts!
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
A korábban emlegetett DENON AVR 4308-al személyes tapasztalata valakinek? Főleg az érdekelne, hogy össze lehet boronálni Spotify-al valamilyen módszerrel? Vagy csak a frissebb modellekkel megoldható? Mi a különbség a sima és az "A " jelű modell között. Bár ezt a kérdést talán a házimozis topikban kellene feltenni ... A nappali közös családi helyiségbe szánom közös popularis felhasználásra 😁
-
sicc33
aktív tag
válasz fehér_ember #93190 üzenetére
Nekem is volt hasonló tapasztalat, de nem ez a jellemző. Hátránya a kinti vásárlásnak a nagy távolság. Míg itthon akár elutazik az ember 200-300 km-t is egy jó vétel reményében, azért Németországba már nehezebben indul el. Nekem azért szerencsém is van, mivel van ismerős, aki negyed évente ellátogat hozzám és ő rendezi nekem a vásárlásokat ... Ahogy a képeidet nézem, az alap probléma a te esetedben, a csomagolás hiánya (amennyiben tényleg csak ennyire volt kibélelve a dobo), ami az eladóhoz köthető. De a szállító cégek sem piskóták .
-
sicc33
aktív tag
válasz fehér_ember #93395 üzenetére
Úgy könnyebb ha van előfizetés .
Köszönöm a képeket. Sejtettem hogy valahol el van bújtatva Android alatt is így néz ki?
szazbolha a második kör linkjei élnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest