Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
Aktív témák
-
Gyurcó
csendes tag
Amúgy csak egész pici tüzecske lett.
Bocs, de későn vettem észre a videókártyás topicot. A másikat akartam törölni, de nem tudtam...
Nem tudom, hogy láttad e a rendszámomon, hogy friss husi vagyok. De azért nem kell bekapni.
Bocs, ha valamit rosszul értettem, de Én azt hittem, hogy ezek a topic-ok azért jöttek létre, hogy egy témát megvitassunk.
Nekem egy zsenge gépen van ilyen videókártyám, és kiváncsi lettem volna, másnál hogyan teljesít.Még szerencse, hogy volt egy normális válasz is.
Háááááát, köszi. -
Egyiket sem. Igazából a házigazdák közül senki sem örül az állandó offolásnak, külön azért hoztuk létre a Fáradt Gőzt, hogy ott lehessen nyomulni, a hardver fórumok meg hasznosak maradhassanak a később jövőknek, mint infóhalmaz.
Újabban kezd elterjedni az offolás, már zavaróan, és ez nem jó. Szeretnék megkérni mindenkit, így téged is, hogy konkrét, ''szakmai'' hírekre, cikkekre és kérdésekre ne offoljatok. És most, irány a Fáradt Gőz :)...
Aktív témák
- Napelem
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest