- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Aktív témák
-
Gyurcó
csendes tag
Amúgy csak egész pici tüzecske lett.
Bocs, de későn vettem észre a videókártyás topicot. A másikat akartam törölni, de nem tudtam...
Nem tudom, hogy láttad e a rendszámomon, hogy friss husi vagyok. De azért nem kell bekapni.
Bocs, ha valamit rosszul értettem, de Én azt hittem, hogy ezek a topic-ok azért jöttek létre, hogy egy témát megvitassunk.
Nekem egy zsenge gépen van ilyen videókártyám, és kiváncsi lettem volna, másnál hogyan teljesít.Még szerencse, hogy volt egy normális válasz is.
Háááááát, köszi. -
Egyiket sem. Igazából a házigazdák közül senki sem örül az állandó offolásnak, külön azért hoztuk létre a Fáradt Gőzt, hogy ott lehessen nyomulni, a hardver fórumok meg hasznosak maradhassanak a később jövőknek, mint infóhalmaz.
Újabban kezd elterjedni az offolás, már zavaróan, és ez nem jó. Szeretnék megkérni mindenkit, így téged is, hogy konkrét, ''szakmai'' hírekre, cikkekre és kérdésekre ne offoljatok. És most, irány a Fáradt Gőz :)...
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi belépő szinten
- League of Legends
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest