- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe19000
csendes tag
Sziasztok!
A problémám, hogy volt egy HDD 2 partícióra osztva. Egyiken az op. rendszer, másikon adatok (közel 300Gb).
Vettem egy SSD-t amire rátettem az új op.rendszert és a HDD-n, amin a régi op.rendszer volt formáztam és még hozzá csatoltam 3-4 100Mb-os partíciót (nem, nem azt amelyiket létrehozza a telepítő, ezek fingom sincs honnan jöttek a gépre)
A formázott partíciót partíciókezelőben hozzáraktam ahhoz a partícióhoz, ahol az adatok voltak majd azt láttam a partíciókezelőben, hogy egy külön másikat hozott létre, na hát mondom akkor elölről az egész.
Az új partíciót töröltem és most jön a bibi, azt a partíciót is törölte, ahol az adatok voltak.Fontos lenne a mappa szerkezet megléte így a testdisk-et választottam. Kijelöltem a meghajtót, Intel/Analyze/Qucik search.... 4-5 óráig el is volt vele (2TB-os vinyó), majd elém vágta azt az üzenetet, hogy az alábbiakat nem tudja helyreállítani. Egy darab volt a listában, pont amelyik kellene.
Mindegy, mentem a continue-ra. Hát ott volt az a partíció ami kellhet, ráböktem és write, kiírta, hogy indítsam újra a gépet, így is tettem.
Hát létrehozott 3 partíciót, de egyik sem az amelyik kellene.
Kérdés: mit lehet ez esetben tenni?
A partíciót, ami kell nekem, nem formáztam, egyszer csináltam belőle véletlen RAW-ot, de azt már visszavontam.
A testdisk még mindig látja keresésnél azt a partíciót, ami kell nekem, de nem jutok 1-ről a 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest