Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bonika
csendes tag
Segítsetek!
A munkahelyemen nézegettem a gépem beállításait. A hardver: Intel PIII 800, DTK Via chipsetes alaplap (nem tudom pontosan milyen, PIII-at támogat, Socket370-es foglalat, UDMA-66 vagy 100-as vezérlő), 128 MB RAM, 20 GB Quantum lct15-ös vinyó.
Oprendszer Win95 OSR 2. Az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál a DMA mezőben nem szerepelt pipa, gondoltam korrigálom. Az újraindítást követően a Windows a betöltődés felénél lefagyott. Ezután hidegindítás, ekkor kiírta hogy egy vagty több hibás szektor található a lemezen. Elindult és lefutott a normál Scandisk (nem talált semmit), majd a teljes Scandisk is elindult (ez utóbbit 20% után lelőttem). A vinyó FAT-32-re van formázva, 2 db 8 gigás és 1 db 4 gigás partícióval (a C: az egyik 8 gigás). A windows csak csökkentett módban indul el, illetve ha letiltom a 32 bites lemezkezelést elindul normál módban is (különben lefagy betöltődés közben). A DMA mezőből a pipát csökkentett módban nem engedi kiszedni, a regedittel meg ha kiszedem (DMACurrentlymode vagy valami hasonló), újraindítás után csökkentett módban ki is szedi, de ha normál módban indítom újra visszarakja. Valaki mondja meg, hogy mit kellene csinálnom (az újrainstallálás nem megy). Légyszíves segítsetek!!!
Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi