Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
gondoltam, hogy megpróbálom itt is:
problémám a következő:
adott egy: ABITKR7A alaplap, RADEON 9200SE, 256DDR, 60 GB vincsi, LGDVDROM, LGCDRW, ja és AMD1.6
azzal hozták hozzám a gépet hogy újra kéne tenni a winxp-t mert nem indul. (gondoltam egyszerű)
telepíteni nem tudtam, mivel alapesetben nem ismerte fel a winchester-t (a winchester más gépben tökéletesen működik) és CONDUCTOR CABLE hibaüzenettel iesztegetett.
Erre én vettem bele IDE kábeleket amivel már fel tudtam telepíteni a windows-t de az első újraindítás után kezdődött előlről. Aztán kaptam a tippet, hogy alaplapi elem csere. Hát ez is megtörtént ugyanolyan márkára, méretre, feszültségre ... stb. Ezzel már eljutottam odáig, hogy felment rendben a windows, de amikor a vidi kártyát telepítettem újraindult és kezdődött előlről az egész. Ekkor gyanakodtam a vidi kártyára de azt is kizártam mivel másik kártyával (MX440) is próbáltam amiről tudom, hogy tökéletesen működik...
hát röviden ennyi ha van valami tippetek akkor szívesen veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- Autós topik
- YouTube
- Yettel topik
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elvenné az OpenAI ügynöke Claude munkáját
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest