- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
ecartman
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van nekem egy OLYMPUS C-720 típusú gigit gépem.
Az történt, hogy nem régiben sikerült leejtenem egy mámoros pillanatomban, és az optika része megfeküdt. Pontosabban eltört benne valami foglalt féle, de csak az optika a bibis, ami külön is van. Maga a gép kifogástalan!
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit lehetne tenni, arra gondolotam hogy szerzek egy másikat aminek az opikája jó és áttrakom azt. Az olympus szervízt nem is kérdztem, egy barátomnak 16ezer forintért adtak töltöt a talált gépéhez, akkor a javításért mit kérhetnének!
Ha netán valakinek, vagy ismerősének lenne igy ilyen hibás gépe akkor érdekelne!!
Köszönet!
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest