Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
ez van, nem hiszem, hogy helyesírási lexikonnal a kezembe kellene egy ilyen szintű fórumba postolnom
az előző regényemet miért nem szóltad meg amúgy?
az is kb ugyan ilyen
amúgy tagolva van mivel nem egy nagy szöveg halmazt látsz hanem láthatóan vannak bekezdések ami lehet neked nem tűnik fel
helyesírásilag meg szerintem jó lehet akad benne egy kettő, de egy fórumba nem fogok mindent 5x átnézni, hogy minden szó jól van-e írva
én úgy érzem, hogy érthető, ha nem érdekel akkor meg ne olvasd el
(lehet az a baj, hogy nem írtam annak is az elejére)
sebaj ezt se olvasd el, mert hemzseg a hibáktól
lehet azért van mert sokat hellgateztem (az is hemzseg a hibáktól)
jah és én legalább benyomom azt a szaros off topic gombot ha nem a témában írok, te meg erre figyelj máskor -
Apophis
őstag
Valamiből fejleszteni kell, szerintem elég veszteség nekik, hogy a serverparkot ingyen adják - na nem mintha sajnálnám őket
. Átlagos player simán ellessz alapon, mire eléri az 50-et, felgearelődik (D2-höz húz a játék, nem 2 hét egy szintlimit). Nem hiszem, hogy komoly sorok lesznek, ha lesznek egyáltalán. Az egyetlen lényeges extra az Elite mód, kérdés, mennyire szükséges ez a haladáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Átlagos player simán ellessz alapon, mire eléri az 50-et, felgearelődik (D2-höz húz a játék, nem 2 hét egy szintlimit). Nem hiszem, hogy komoly sorok lesznek, ha lesznek egyáltalán. Az egyetlen lényeges extra az Elite mód, kérdés, mennyire szükséges ez a haladáshoz.
). Már nagyon várom..még pá hónap és nyomhatjuk is, össze kéne állni páran innen a ph!-ról és együtt tolni, nomeg TS-en dumálni