Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
köszke a linket, elolvasom ;) bár asszem én elég jól elvagyok a mostani csapatommal. a reaper (kaszás) minden 300. másodpercben használható csak, és 155 az energiaköltsége... azért a következő szinten adok neki 1 pontot, megnézem mit tud. a warperre (térgörbítő) is adtam 1-2 pontot, hogy kipróbáljam, carnagor többet ér szerintem. lehet hogy tanknak ajánlott a carnagor, de így felfejlesztve nagyon hasznos társ. viszont ha nem fejlesztettem volna és csak tanknak használnám akkor hamar kiütnék, ahogy az az elején volt vele. sebző lények az elementálok, de a vajákos gyógyításával sem túl erősek, pláne ha az a dinka ott ugrál a démonok közt és hamar kinyírják, mert se támadni se védekezni nem tud túl jól. lényeg a lényeg, nekem a carnagor a kedvencem.

mérnökkel is játszottam 13. szintig, de ott hagytam abba, hogy a whitehall a következő küldetési pontom, ott a kijáratnál rögtön van 2 zombiidéző meg még pár nemtommi és hiába van automatám, rakétás robotom meg 3 gátló robotom, pár másodpercig bírják, aztán rámront mindenki és vagy visszamegyek az átjárón vagy meghalok.
hanyadik szinttől van az, hogy a robotok is tudnak felvenni fegyvert meg páncélt? szint töltése közben kiírja néha tippként, hogy fel lehet őket javítani hogy ezt tudják, de még nem jöttem rá, hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest