- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nna. 3 óra alatt majdnem lvl7, baromi jó köröket mentem randomokkal, hát a strategemhez tényleg csak pici gyakorlás kellett, zongorázom ahogy kell

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...Mondjuk azért 11 után csomószor olyanokba dobott be, hogy már a hajón voltak, oszlott is a csapat, csak az idő ment vele, vagy úgy, hogy landoltam, és már jött az extraction. Durva, hogy egy lövés nélkül megkaptam a pontokat, mint a többiek

Nekem is kérdés, mit befolyásol, melyik missziót megyek, hol, van valami "sztori", vagy jobbára csak pontoptimalizálás, hogy mi van meg gyorsan? Azt láttam, hogy egy adott misszióra csak 1x ad sárga izékét(completion), meg van egy jópár "mellékküldetés", kisebb területen, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...