- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szia!
A Parabellum (PRB) magyar klánt ajánlom, viszonylag sok tagja van és nagyon segítőkészek a kezdőkkel szemben.
Évekkel ezelőtt amikor napi rendszereséggel játszottam én is a tagja voltam, jó közösség, találni fogsz szinte bármilyen időpontban társakat. Van saját szerverük is amit általába havi 1x seedelnek fel.... na az az igazi Hell Let Loose élmény, amikor az egyik térfél összes squadja gyakorlatilag csak magyar ugyanabból a klánból.
Most hirtelen nem tudom linkelni a DC szerójukat mert telóról vagyok, de ha esetleg nem találod meg linkelem majd.
Személy szerint én már csak pub szerverekre járok unokaöcsémmel, kissé meguntuk az évek alatt már a játékot, nincs minden nap elővéve. Vietnam-ot viszont kegyetlenül várjuk, amikor jövőre megjelenik nem hinném, hogy sok más lesz elindítva a gépen azon kívűl pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Proxmox VE
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Sorozatok
- Macska topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest