Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
#87057920 #1113 üzenetére
Köszönöm! Ezért nem ment. Tekertem mindent mindenhova. Nem értettem hot start mellett is miért tapad stb. Most ez alapján próbálkoztam egy trepnin. A hegesztési áramot a minimumra vettem. 2-nél 40-re, 2,5-nél 60-ra. A hot startot 60 és 80-ra pálca fajtánként. Az ív gyújtás eddig minimumon volt. Most feltekertem 60-ig. Az arc forcot és a vrd-t meg kikapcsoltam. Nah így sikerült ívet is gyújtanom és azt szépen megtartanom, mind két pálcával. A kezdeti gyújtás kicsit nehézkes volt de ahogy elkezdtem utána már újra gyújtani azonnal sikerült. Talán az ív idejét kicsit feljebb veszem, csak azt kell megtalálni hogy hol nem lövi szét azonnal az anyagot. De az eddigiekhez képest ég és föld már most. Nem is értem miért nincs egy hasonló magyarázat a használatiba. Ez még is csak egy kis barkács kategória. Szóval még egyszer köszönöm
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Lecseréltem a régi 220/380-as 50 kilós Hetrámat. Nem igen bírta a hálózat, meg a derekam semEgy Iweld Microforce 120 VRD lett helyette. Itthon barkács hegesztgettem. Kerítés, kapu, kennel stb. Nem vagyok túl ügyes, de azért aminek kell az ott maradt. Nah most a kis Iweld kifogott rajtam. Mikor bekapcsoltam tette a dolgát. Aztán elkezdtem tekergetni és most az istennek nem marad egybe semmi sem. Nem néztem meg az alap beállításokat én hülye, kezelésijébe meg kb semmi nincs az alábbiakon kívül. 2-3mm zártszelvényeket meg ilyesmiket szoktam leginkább hegeszteni. 2 meg 2,5 pálcával. Ezekhez leírnátok kb mit, mekkora értékre állítsak? Minden 10-től 130-ig tekerhető. A hatos menüpont beállításai kellenének, az a 4 opció. Legalább egy viszonylagos alapot. Jelenleg használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest