- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurki
újonc
Próbálkozz egy elemcserével
Ha az sem segít akkor kazetta csere. Nekünk egy Speedglas En 175 FT pajzsunk van. 3 év után adta meg magát ez ellem. Volt meglepetés mikor AWI-zás közben kikapcsolt
Kapott új elemet és kutya baja
Ha már pajzsoknál tartunk kinéztem magamnak egy Speedglas 9100-ast. Kérdezgettem róla a hegesztőket, azt mondták h annyival rosszabb mint a másik, hogy nem nagy panorámás. Ha épp olyan szögben tartod a fejed akkor bevillan. De szerintetek, "hobbi" hétvégi hegesztésre bőven meg felel? Ezekre használnám: Elektróda, AWI, CO
-
Hurki
újonc
Sziasztok, egy kérdéssel fordulok hozzátok. Tudok egy eladó Co2 gépet jó árban. Nagyon tetszik is a gép, meg is venném, de nem tudom mi a márkája, égre földre kerestem, de egyszerűen nem találom. Leírok róla pár adatot, hátha valamelyikőtök felismeri az adatok alapján.
- 250 Amperos
- tud MIG illetve MAG hegesztést is (vagyis megfelelő gázzal és huzallal tud AFI-zni), azt hiszem váltó áramot nem tud tehát alut nem lehet vele hegeszteni
- emellett van plasma vágó funkciója (sajnos a plasma vágó tönkre ment benne de ha nem nagyon zsebbe nyúlós összeg, lehet megcsináltatom)
-380 Voltról működik.
- az elejére az van írva, hogy ME-240 az oldalára az, hogy WSG (az S betű egy CO pisztoly rajta)
-kijelzője, vagy mutatós szám lapja nincs, viszont teli van kis pot méterekkel (0,5A; 1A; 1,5A ; 2A stb...)
-ha esetleg ez is szempont, akkor narancssárga színe van és "beépített palack tartó a hátulján", és természetesen gurul is
- a munka, és a testkábel, nem beépített, tehát cserélhető sima nagy kuplungos csatlakozással.Remélem valaki ráismer erre a gépre
A segítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest