- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
Egy 9060R-em van nekem is, mondjuk én jobban szeretem a két 9020-asomat. A 9060R lágyindítású, azt fogtam be most gyémánt vágótárcsára falat vésni (vágni). Most csöveztük be a garázst, és azzal vágtam a falat (horonyt).
Így van, ahogy írta kammler fórumtárs, a zsír akkor ken, amikor felmelegszik és szétfolyik benne. -
kammler
senior tag
Márpedig az a zsír, ha megmelegszik, meg kell folyjon. Amúgy egy ideig, ha vagy nem melegszik fel, vagy nem jár olyan sokat, simán szárazon pörög. Ha rákened is, bekapcsolás után rögtön ledobja magáról a fogaskerék a zsírt, száraz lesz. Én is néztem, próbáltam. Odakentem, fél percet bekapcs, szétszedtem, száraz. Mikor felhevül rendesen melegre csak akkor ken. Nekem kicsit szivárgott is egyszer. Igazából azért szedtem szét. Aztán imbusz csavarokat raktam a kereszthornyos helyére, azt jól meg lehet tépni. Azóta nem szivárog, ha jó melegre jár és szétfolyik a zsír benne. Szöghajtás zsír jó bele, vagy gépzsír hajtóműolajjal méz állagúra, kicsit sűrűbbre kevere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Könyvajánló
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest