Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz makos0078 #2851 üzenetére

Én a kertbe a szivattyúhoz vettem ipari 230V egyfázisú dugvillát meg lengő aljat. Kék színű, olyan kinézetre mint a 3 fázisú, hogy a földelés is villa.

Ugyan úgy 16A van beleírva.

De a konnektorral nem igazán szokott baj lenni, feltéve ha nehéz beledugni akármit is, mert akkor jól fogja a rugó. Olyan konnektorom fáradt el amibe könnyen belementek a dugaszok. Az nem szerette a szivattyúzást. A rádióval nem volt előtte baja.. utána már nekem volt bajom a konnektorral ahogy megolvadt.

A kis keresztmetszetű vezetékeken a kötés szokta feladni.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

• setup

tag

válasz makos0078 #2851 üzenetére

Igen a gumi hosszabbítót egy évben egyszer illik lefújni szilikonnal, csak elég munkás egy hosszút végigtörölgetni.
    Azért nem vagyok nyugodt áramfelvétel ügyben.
    Én csak egy kis 160A-es gépet vettem. Úgy számoltam, hogy az 20A alatt kell maradjon. Ez nekem úgy jött ki, hogy 25V fesz 150A íváram, akkor az 25x150=3750W aztán azt mondják az inverteresnek jobb a hatásfoka, mint a trafósnak, számoltam 80%-al mondván, hogy azt biztos tudja, akkor az 3750x1,2=4500W Azt osztom a 230V-al és kijön 19,56A áramfelvétel sacperkábé.
    Ehhez képest a hegesztőn is 16A a lengő dugvillán a felirat, ahogy mondod az lehet, hogy csak nem írják rá a nagyobbat, mert elvileg nincs nagyobb, de azért huzal keresztmetszet van rajta. Szóval a dugaljon sem árt, ha van egy kis tűrés felfelé, de amióta van ez a módi, hogy az alut befuttatják, hogy úgy nézzen ki, mintha réz lenne ember meg nem mondja ránézésre valamiről, hogy az miből van.

Új hozzászólás Aktív témák