- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Felejtsd el. Ez semmire nem való a 180as korongjával. Kézi nagyflexen van 230as korong, akkor ez mit ér át? 41ért vettem makita lw1401et tavaly. Most megnéztem és dobtam egy hátast, hogy 100-130 ezerért lehet venni ilyesmi játékszert.
Ez pedig 355ös korong 2200w 60x40x3 zártszelvényt 45fokban viszi mint floki a lábtörlőt. Egy korongból max 1 centi fogyott és ledaraboltam az utánfutót. -
Gyöször
senior tag
Fél cm átlóban? Mekkora ajtó? Összeállítod derékszöggel, pontos megvarrod 2centi. Sarkára szoktam ejtegetni.
Futót csináltam 2,5x1,5m. Összeállítottuk fél centi átlóban. Valami 250es kalapáccsal hozzáértem fél centi de a másik átlóban. Aztán ráhagytam és addig gondolkoztam, hogy merről kezdjem varrni, hogy úgy húzódjon, hogy fogyjon a fél cm plussz átló. Jó lett valami 2 mili maradt benne. -
KrAt
veterán
-
dellfanboy
őstag
-
kunberci
őstag
-
Gyöször
senior tag
Én akitől tanultam lakatos mikor egy új elektródát fog be mindig meggörbíti középen egy kicsit. Igazából nem kérdeztem sosem miért, meg nem is tanított ő. Sosem kérdeztem csak dolgoztunk és mindent ellestem.
Hogy érted, hogy középen fogd be? Megcsíped középen a rutilt és az átviszi az áramot? Sose gondoltam volna... Vagy le kell kaparni?
Én egy praktikeres tip trafót kaptam fatertól 14 éves koromban, hogy ne mindig a szomszédba kössünk ki ha 2 vasdarabot össze kell fércelni. Azzal barmoltam 25 évig. Apám se tudott hegeszteni. -
Atomantiii
addikt
-
törölt tag
Ezzel úgy vagyok mint a sarokcsiszolókkal meg a fúrógépekkel, sokan megveszik 4-5E olcsóbban a gagyibb terméket (úgy is csak hobbi célra kell). Majd sírnak, hogy tönkrement mikor komolyabb munkára fogták.
160-180A alatt nem vennék inverteres hegesztőt, legyen nagyobb a hatásfoka azon a 10E már ne múljon, ki tudja mit hoz a jövő... -
törölt tag
-
Atomantiii
addikt
-
Gyöször
senior tag
Unokatesóm arra panaszkodik a noredeye2 vel, hogy nagyon sűrűn elemet kell cserélni. Arra gondoltam, hogy csak kiesik a kezéből és a neonfényre mindig lesötétedve van de mondta ő is azt hitte, az első csere óta beteszi szekrénybe. Talán 3-4 havonta cserél. Enyém kb 2,5 éves gyári elemmel. De ritkán hegesztek. Ő sem sokat.
-
SoulReaver
veterán
Ránéztél és egyből tudtad, hogy ez kínai igaz?
Te biztos valami centroweld reklám ügynök lehetsz... Mind1, te dolgod, hogy milyen gagyi pajzsal cseszed szét a szemed, de legalább ne terjeszd a hülyeséget... Elég öreg név az esab, már magában ez garancia a minőségre... És 3 éve használom folyamatosan.... nálunk akiknek ilyen olcsó szar pajzsa volt, mint a centro vagy iweld, rég lecserélték esabra, mert látták, hogy nálam bevált.. Neked az esab sentinel is biztos kínai...
NA... Hagyjuk a témát inkább... Én tudom miről beszélek, nem keverem semmivel....
-
SoulReaver
veterán
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
Gyöször
senior tag
:-) meg kellett néznem mi az a smoker :-)
Futóm hátsó ajtaja 20x20x2 zártszelvényen 1,5 lemez, rajta 15x2 laposvas takarólécnek 126x35cm a méret alig hegesztettem rajta, kb 1 centis szakaszokat 10 centinként de utána fél napot kalapáltam mire felment újra a zsanérra meg valamennyire zárt is :-)
-
Gyöször
senior tag
8th úgy érted, hogy elektródával nem lehet folyamatosan, hogy elfogy és ki kell cserélni? Én miggel sem szoktam kilométer hosszan recsegni, elhúzódik az anyag annyi hőtől. Ha valami hosszút végig kell varrni, akkor kb 2-3-5 centit és azt is ráklépésben vagy hogy mondják, visszafelé az előző varrat kezdetéhez. Pld most lett kész az utánfutóm, alja, oldala lemezt kellett végigvarrnom illesztéseknél aztán síkba csiszolni, hogy ne akadjon a lapát, meg tűrhetően nézzen ki.
-
Flashback
veterán
-
S.O.S.
senior tag
-
atees
őstag
-
csokisüti
csendes tag
-
johnahex
tag
Tegnap ki lett próbálva.
ER23 2.5 85 amperen szépen viszi.
Apám 40 éve hegeszt, megdicsérte.
"Szép varratot csinál, nem szakítja meg az ívet."
Kicsit drágálta...
Nekem is tetszett, jól dolgozik. Dnipro MMA - 258 A próbáltam előtte, az nem volt ilyen jó.
Hálózati kábel jó vastag, munkakábel sem olyan rossz.
Megmarad a Jasic.
-
johnahex
tag
-
_kovi_
aktív tag
-
SoulReaver
veterán
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
fulton
addikt
-
emre
veterán
-
Sz.Péter
tag
-
moha21
veterán
-
moha21
veterán
Akkor inkább már vennék egy normális Fix pajzsot. Én esab párti vagyok / vagy speedglass/ és 30k-ból már lehet használható pajzsot venni.
Az ennél olcsóbbak legtöbbje annyira rossz már mechanikai kialakításra is, hogy gyakorlatilag használhatatlanok. / nekem ez személyes tapasztalatom /. Nyeklik, nyaklik, néha nem jól sötétedik stbb.
Akkor inkább már használtam a fix pajzsot 3-4 k-ból lehet jót kapni. -
SoulReaver
veterán
-
Sz.Péter
tag
-
(baphomet)
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az úgy fasza. Én csak 1-et vettem, azt mondjuk 3e-ért..
De van rajta 30, 60, 45 és 90 fok is.