- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello

Kezdem a vegen: A palcakat szaraz helyen kell tarolni, ha megnedvesedett akkor ki kell szaritani rendesen, a legkisebb nedvesseg a bevonatban okozhatja a galibat. Kalyha ha van rarak szepen (alufolia attol fuggoen milyen a kalyha es milyen meleg, lehet direktbe is ha olyan meleg) kiteritve.
Az aramerosseg nagyon valtozo dolog, a konyv mond valamit igen szep es jo, de ha latod mit csinalsz akkor pontosan be tudod allitani az adott feladathoz(fentebb emlitettem az "Ateget" dolgot). Probald meg a gyujtast max aramon, nezd meg mi tortenik rajzoljj vele kiskifliket, szep lassan csinald. Ha nagyon gyorsan fogy a palca(ilyenkor az egesz palca lathatoan izzik mert tul nagy az aramerosseg), vagy ategeti az anyagot nagyon konnyen(nem tudom milyen vastag a zartszelvenyed fala mert az fugg attol milyet kertel) akkor vegyel vissza az arambol.
Nagyon sok gyakorlas all elotedd, DE minden tiszeteletem a Tied mert meg akarod Tanulni!
Sok sikert es irj Batran ha valahol elakadsz, En is igy tanultam meg heggeszteni,
es nem vagyok profi, de tudok minosegi munkat csinalni, persze van meg nekem is mit tanulnom.Udv
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest