- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz tonermagus #1598 üzenetére
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni.
Adott egy régebbi LG tv, 32LG3000 típusú (elvileg 1.2-es hdmi csatival). Van rákötve egy upc direct set top box hdmi-vel. Működik rendesen. Ugyanezzel a kábellel (rövid, ~1,5 m) kipróbáltam gépre kötve (behoztam a tv-t a másik szobába), csattra működött kép és hang is (nem mellesleg hackintoshon is, dual boot-os gép).
Ezen felbuzdulva vettem egy 20m-es hdmi kábelt, hogy lehessen tv-n nézni a számgépről filmet.
Erre nincs kép a tv-n, az nvidia control panel látja a tv-t, beállítja a natív felbontást, egér átmozok a másik asztalra, stb, de a tv-n a nincs jel felirat villog. Ugyanez hackintohson is. Viszont ha a set top box-ot kötöm rá tv-re a 20m-es kábellel, az bezzeg működik...
A videókártya egy Gigabyte GeForce GT630 1GB, windows 8.1 os (meg egy yosemite 10.10.5)
Esetleg a videókártya nem ad olyan erős jelet mint a set top box és emiatt nincs kép? Egy jelerősítő megoldhatná a problémát?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, és BÚÉK Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- HP Z24i G2 /24 inch/FHD/IPS/1920 1200
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- LG Ultragear 34GN850 Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest