- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Kernel #11661 üzenetére
Hali!
Valószínűleg az lesz, hogy még megnézem ezt a GetDataBack-ot aztán ha semmi megnézi egy rendszergazda ismerős.
Valami komoly gondja biztosan van a winyónak, úgyhogy garanciásan nem akarom annyiban hagyni, de előtte még amit tudok kimentek róla.
Ha lesz valami fejlemény megírom, hogy hogyan alakultak a dolgok.
köszönök minden segítséget. további szép napot!
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
liksoft #11644 üzenetére
Szia.
A sentinellben az a beállítás volt az alapértelmezett, sajnos úgy is fagyogat.Nincs valami komolyabb progi, ami megbírkózik az ilyen winyós problémákkal.
Annak idején PQMagic-kal formáztam, eléggé komolynak tűnt, azzal esetleg?Vagy bármi más.
Már az is nagyon jó lenne, ha egy adatmentés erejéig működne, mert van rajta 1-2 fontos cucc.Widowsban nem lehet valahogy letiltani ezt a figyelő fonkciót, mert amikor a total commandernél rámegyek a meghajtóra azt írja ki, hogy nincs benn lemez.
üdvözletem!
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
liksoft #11642 üzenetére
Hali!
Kipróbáltam több lehetőséget is, de mindegyiknél szinte ugyanazt csinálta. Ha nagy nehezen sikerült is mozognom a sentinellben, nem lehet rákattintani a külső vinyóra, hogy megnézni a diagnosztikáját. Egyszerűen nem reagál az a fül semmire. A laptop vinyóján természetesen tudok információkat nézegetni
[link]Összeségében véve ugyanúgy fagyogat minden.
üdv!
-
Cimbooora
aktív tag
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Kernel #11631 üzenetére
Szia Kernel, először is köszi hogy reagáltál!
Ezt úgy érted, hogy 4 gépen szintén lefagy, míg a DVD-lejátszó viszi?
Igen úgy! Pontosítva az egyik cimborám azt mondta nála ment csak azt vette észre, hogy lassú, nem tudom mihez képest, annyira nem ért a gépekhez. (Neki egy régebbi gépe van)
Nemtudom nála hogy mehetett, lehet csak utána romlott el.Ha ez USB és nem eSATA, akkor kiszerelném, bele a gépbe közvetlenül, SMART-ot kellene nézni valahogy, már ha nem fagy le.
Ennek 2 akadája van.
1, még garanciás, csak legalább 1 hónap mire pesrte visszamennék és a garanciát érvényesíteni tudnám.
2. Nem tudom szétszedni, félek, hogy valamit eltörök. Első körben olyan lehetőségeket akarok kipróbálni, amivel nem kell szétszedni.
[link] Itt látszik, hogy egy U alakú kaszni közé van betéve az egész. Próbáltam felnyitni kicsit és kicsúsztatni a winyót tartó részt, de hihetetlenül tartja valami és látom, hogy feszül a kaszni.Ezt a SMART-os dolgot, csak akkor lehet nézni, ha kiszerelem?
Nem láttam még a csatolófelületét, a laptopomba biztosan belemenne, de akkor miről indulna a gép? Ezt nem egészen értem. -
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Van egy WD Passport Essential 250GB KÜLSŐ winyóm.
Fel van osztva 2 részre. 1 Film 180GB FAT32 és egy NTFS maradék adatnak.
Eddig 1 ée minden remekül működött de a mai napon a számítógép nem hajlandó felismerni.
Valamilyen szinten látja a biztonságos eltávolításnál hogy WD, de hogy a partícióknak mi a címkéja, hány GB-osak. semmi.
A total commander lefagy, sajátgép is.
Ahogyan rá szoktam dugni a gépre mindig elindul ez a windowsos multimédia keredés, vagy mi. De még az sem jön be. Na jó néha, de vagy 5 perc múlva.
Tehát szintem semmi életjel, azon kívül, hogy hallom hogy pörög, a led is néha pislákol.És it jön a ráadás, hogy kicsit bonyolítsuk a helyzetet: a DVD-lejátszó kapásból viszi, olvas mindent a filmek partícióról. NTFS-t ugyebár nem látja.
A számítógép jó biztosan, eddig jó volt, 4 gépen lett próbálva.
Van ötletetet?
Hardveres probléma lehet? vagy esetleg tudtok javasolni programot amivel kicsit jobban a dolgok mélyére látnánk?Hálásan köszönöm a segítségeket is előre.
üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest