- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mno
tag
Üdv
Az alábbi a problémám. Van egy kis régi letöltősgépem, 900as cerka, egy bizonyos PcPartner alaplap, Via vt82c69 chipsettel, 512M sdram, Ati 9200es agp kari, szóval régi, de csendes és keveset fogyasztó cuccos, egy 80Gigás ata Maxtor winyóval. Na ezen viszont már elég sok badsector volt(2-3ezer), hd sentinel már meghibásodást jósolt, ezért elhatároztam veszek bele egy vinyót kis pénzért, használtat. Meg is történt egy Seagate 320Gigást vettem bele innen PHról. Első windows telepítés(XPSP3as), partíció létrehozva, ntfs teljes formázás, megvan, fájlok másolássa, ez is rendben, első újraindulás után: hiányzó ntldr. Én már mindennel próbálkoztam de nem akar sikerülni. Megnéztem winyót gépben, teljesen hibátlan, bad sector mentes, látja is 320Gigát. Sőt ott van rajta félig kész windows és az ntldr file is. Kerítettem kölcsön havertól egy 160as ugyancsak Seagatet arra símán felment windows, egy Samsung 160asra is símán sikerült, előkerült egy 2Gigás IBM (h)őskorból, de azzal is minden oké volt. Reménytelen, feladom, szerintem ez a lap nem tud mit kezdeni 320assal, biost nem találok ehhez a régi laphoz, valakinek valami bíztató ötlete
-
mno
tag
Miért van az hogy Asus M2N-E laphoz 160Gigás WD, 320 Gigás WD RE2 és 200Gigás Samsung winyót is 131Gigának tudok formázni???? mitől lehet? üdv
-
mno
tag
Sziasztok
Nem túl régóta, gép indításakor, bootoláskor ezt írja ki a monitor:
IMMEDIATLY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE.
A FAILURE MY BE IMMINENT.
Ez mi akar lenni? F1-et kell nyomni és windows normálisan betöltődik... Igaz néha kilép programokból, meg kicsit lassabb a gépem mint régen...
Asus A7V333-X alaplap, 80G Maxtor 8M 7200 Winyó. Kb 4 éves cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest