- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
Core2duo6600 #9179 üzenetére
köszönöm, megpróbálom, amiket írtál, meglátjuk.
-
HarryPotter
őstag
ismét egy kis segítség kellene....a korábbi winchester helyett vettem 750 GB-os Samsungot. Örültem neki, nagyon, de talán túl korán: beraktam egy külső házba, usb-n keresztül elkezdtem képeket másolni rá a C-ről A sebesség egészen megdöbbentően lassú: 3 MB/sec-ről egy perc után 1 MB/secre esik le, így egy 6 GB-os fényképalbum másolása nem kevesebb, mint 6 óra lenne. Ez nonszensz.
Mi a gubanc oka?
-
HarryPotter
őstag
Maxtor DiamondMax 320 GB-os win meg se mukkan, de nem tudom, mi a baj. Nem volt leejtve, stb., egyszer csak nem akart bekapcsolni (fel sem pörög, ha áram alá kerül!). A win sata ill. sata power csatolója melletti jumpert reseteltem (vagy legalábbis valami hasonló: a bios CMOS-hoz hasonlóan átraktam a jumpert majd vissza), de semmi hatása. Másik külső házban is kipróbáltam, eredmény ugyanez....help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest