Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Amikor a korábbi konfiggal először produkálta a problémát, akkor próbáltam rá telepíteni, de nem sikerült, valahol közben megszakadt.
Szóval oprendszer "kezdemény" lehet rajta, de amúgy nem azon volt az OS.
BIOS-ban most ahci-re van állítva az ssd miatt, de egy másik (a WD-nál régebbi) HDD gond nélkül üzemel.
Legariztatom, gondolom csere lesz belőle...
-
Rossi
addikt
SSD-ről vígan fut a rendszer (csütörtökön lett összerakva a gép, meg telepítve jogtiszta win8), ezt a HDD-t betéve meg bemedvézik.
Előző konfigon is ezt csinálta (win7).Boot logo megvan, a win8-as homokóránál akad el, és nem lép tovább...
Ha olyan kedve van, akkor kiírja hogy megkísérli a javítást, vagy valami hasonló, de tovább akkor sem lép. -
Rossi
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert tanácstalan vagyok.
Mi olyan tud történni egy HDD-vel (1 éves WD Caviar Blue 1TB), hogy ha beteszem a gépbe, nem indul el a windows (vadonatúj konfig, ssd-n az OS, csak egy ODD van még benne azon kívül)...
Természetesen BIOS-ban a boot sorrendben leghátul van a HDD.Előre is köszönöm.

-
Rossi
addikt
Üdv!
Tömörített file-ok kicsomagolása közben Win7 behalt, reset után egyik HDD-ből (kb. 3 éves Maxtor Diamondmax, két hete vettem használtan) hangos kattanások szabályos időközönként, alaplap üdvözlőképernyőjéről nem lépett tovább. Reset után Win bebootolt, de már semmi nem látja az említett HDD-t (sajátgép, lemezkezelő, HDSentinel 3.0)
Jó eséllyel elpusztult?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest