- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz
King Unique #48583 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Azt lehet tudni, hogy ilyen adatmentéses helyen, ha donorként adom el, akkor mi pénzt szoktak adni?
-
cantus
tag
A folyamat a következő:
Bedugom a laptopba az usb3-as WD My Passport 1 tb-os külső vinyómat.A lemezkezelő ennyit ír az idők végezetéig:
"Kapcsolódás a virtuális lemezkezelő szolgáltatáshoz."A Sajátgépbe megjelenik egy E:\ meghajtó, ami valóban ez a külső merevlemez lenne. Ha rákattintok semmi nem történik, gyakorlatilag lefagy a gépem. A HDS el sem indul. A WD saját diagnosztikája sem.
Leválasztani nem tudom, amint kihúzom, rögtön elindul a HDS és a laptopmeghajtókat kiírja. Így már a WD diagnosztika is működik. Illetve kapok egy hibaüzenetet:
E:\ nem érhető el. A paraméter nem megfelelő
Ez a külső merevlemez kuka akkor?
-
cantus
tag
Sziasztok,
Adott egy 500 GB-os külső WD My Passport Essential 3 év garival, ami most november 1-én jár le. Ez idő alatt a HD Sentinel szerint 51 napot ment és a kondíciója 95%-on áll. A lemez felületén 8 gyenge szektor található (current pending sector count 7->8). Eddig utánaolvastam, hogy ez valszeg folyamatosan romolni fog és a kondíciója csökkenni a merevlemeznek. Visszavihető és kicserélhető vagy még jobban le kell amortizálódnia, hogy cseréljék? Nem szeretnék kifutni a novemberből. Köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest