Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOid
tag
Sziasztok a tegnapi probléma sikeresen megoldódott, bár lehet h nem mindent csináltam tökéletesen mert most meg az a helyzet hogy az 500GB-os WD merevlemeznek van egy D: (erre raktam az új rendszert) és egy F: particiója, és a régi 160GB-os Samsungnak meg van egy C: és egy E: particiója. A számítógép kezelőben megnéztem azt írja hogy C: (rendszer),
D: rendszerindítás, na ezt nemtom miért így írja, lényeg az h windows cd nélkül a windows nem is indul el, windows cd-vel jön elő egy boot menü amivel 2 windows közül választhatok, ezt se értem mert a másik elvileg már nem működik, a bioszban prioritásnak természetesen a WD van elsődlegesnek megjelölve. Na lényeg az h hogy tudom elérni hogy windows cd nélkül elinduljon a gép és semmilyen boot menüben ne kelljen választanom? -
VOid
tag
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy most vettem egy western digital 500GB-os winchester-t beraktam a 160gb-os samsungom mellé, windows szépen felismeri, eszközkezelőben látszik is a neve, azt írja jól működik, viszont a sajátgépben nem látom a + meghajtókat amiknek ott kéne lenniük. Csak C:, és D: van ez a samsung vinyóm két particiója. van vkinek vmi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest