- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez se az én vinyóm,csak sok gépet építek,javítok és az egyikbe nemolyrég ez volt,amit rögzítettem videón is,mert én nem találtam rá magyarázatot. De ugyanúgy wd-t vettem neki,csak éppen 2db 1terrás wd blue-t. Az egyikkel ezt cseréltem le.
-
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
És bajos is a vinyó annak ellenére,hogy 100%-ot ír a sentinel.
(hangfalakon hallgassad,mert kb a közepétől indul a légkalapácshang. -
djyuri
őstag
válasz
ggg666
üzenetére
+ scomcomputer
+ Doky586Szerintem maga az ingadozás mértéke az időben elosztva. Ha túl nagyokat zuhan,vagy túl sok tüskével állítja elő a feszültséget,akkor van ez a gyors halálozás.
Angol fórumokon kezdtem én is a keresgélést,de itt is megerősítettek több helyen.
Csere után pontosan ugyanazon szériákból azóta is mennek.
VAn a HDD sentinelben ez az adatkapcsolati hiba számláló. Ha ez is növekszik,akkor nem kérdés. -
djyuri
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Üdv
kiszámíthatatlan,hogy szériahiba van nálad vagy úgy jártál,mint egyik barátom. Neki a tápegység miatt mentek tönkre zsinórba a vinyói. 11,85-11,92 között ugrált a tápfesz. Új táppal már egy éve nincs gondja. (véletlen jöttünk rá,meg persze itt is segítettek )
-
djyuri
őstag
válasz
QwErTy42
üzenetére
Szia.
Az adatlapodon látható Asrock B85 Pro4 alaplap specifikációjában mindent rendben találtam. Elég modern ezekhez a méretekhez.OK:
Nincs kiosztva betűjel és megformázva sincsen a merevlemezed. (Sajátgépre jobb egér---> kezelés---> lemezkezelés. Itt kiválasztod ezt a vinyót és jobb egér...STB itt már gondolom elboldogulsz.Üdv
Ui.: A többiek már gyorsabbak voltak

-
-
djyuri
őstag
Sziasztok
Van egy western digital caviar black 640GB-os merevlemez nálam és soha nem tapasztalt hangokat hallat. Mintha távolból betonkapalácsszerű klappolás jön ki belőle. Nagyjából 3-10 hertz frekvenciával. Semmilyen tesztprogi nem mond rá rosszat. Van 7 db WD vinyóm,de soha ilyen hangot más vinyóból se hallottam. Tettem fel videót. https://youtu.be/vLj5rwAQbBo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy western digital caviar black 640GB-os merevlemez nálam és soha nem tapasztalt hangokat hallat. Mintha távolból betonkapalácsszerű klappolás jön ki belőle. Nagyjából 3-10 hertz frekvenciával. Semmilyen tesztprogi nem mond rá rosszat. Van 7 db WD vinyóm,de soha ilyen hangot más vinyóból se hallottam. Tettem fel videót. https://youtu.be/vLj5rwAQbBo