- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
Sziasztok.
A következő jelenséget tapasztalom már jó ideje.Az egyik vinyóm ami az adattároló leginkább ha nincs használatban vagyis a rendszer nem matat rajta akkor leáll.Majd mikor újra hozzá kell férni hallható ahogy szépen felpörög és megy tovább.Ám ez azt eredményezi hogy amíg felpörög gyakorlatilag minden megáll(főleg játék közben zavaró hogy beakad egy 3 mp-re) arra a pár mp-re.Nem tudom mi okozhatja mivel nincsen az energiagazdálkodásokban olyan beállítva hogy a rendszer leállíthatná a vinyót.Nem tudom a biosban is van e ilyen opció, egy MSI 790fx-gd70 alaplapom van.A vezérléshez szükséges driverek fenn vannak.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest