Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
saac
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Rack nélkul probáltam gépbe rakva a vinyot..... lemezkezelőben sem engedte formázni... és particion magic az a linux live-cd-s volt nem windowsos... de ugyan ugy semmi... egyszer beismerte a windows mikod linuxxal full töröltem és nem patricionáltam... a hd sentinel 24 hibás szektort irt... létezik hogy 24 szektor hiba ennyire gallyra vágná..... formázni nem tudta.....
-
saac
csendes tag
Szerbusztok! Segítségeteket kérném... történt ugyanis hogy letöltés közben sikerült véletlen kihuzni a wd 2tb-s külső vinyómat.. windows irta is a hibát " késleltetett írási hiba" nah már most dugom vissza érzékeli a hardvert viszont nem hozza fel meghajtoként és bármit porbálok megnyitni ami a vinyohoz hozzá fér spontán lefagy, ha kihuzom a vinyot hirtelen minden betolt...! egyszoval a windowsban semmi nincs a vinyorol az érzékelést jelző pitty-pittyen kívül! viszont ami számomra érdekes a bios felismeri... egyik ismerősöm ma ajánlotta probáljam meg live linuxxal, csodák csodája linux beolvassa minden adat rajta egyedül talán az hogy nem volt irható! mindent megnéztem amit lehetett hogy az adatveszteséget elkerüljem de végül belenyugodtan és elkezdtem formázni.. de miután több mint 24 órát irt ki rá inkább hagytam... viszont volt a "disk" formaton kivul egy olyan lehetőség hogy "mdr vagy vmi hasonlo" igy eltuntettem a fájlrendszert rola majd partition magiccel kapott egy uj ntfs fájlrendszert! nagy boldogan ujra iditom a gépet betolt a windows.. nagyon izgatott vagyok hogy végre megjavul.... bedugom a kulso vinyót és ugyan ott vagyok mint a legelején........!
Igyekeztem nagyon részletesen leirni a dolgokat,remélem lesz aki fogja tudni a megoldást..... Köszönöm előre is!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest