Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Értem,köszi .

Sajnos más gépben nem tudom kipróbálni mivel nincs még 1 olyan laptop amit szétszedhetnék emiatt( vagyis van de az még garis), az asztaliba meg tudomásom szerint nem lehet betenni csak vmi átalakítóval ?
Egyébként ezek a problémák tuti a hdd hibája miatt vannak ?Mert ha igen akkor veszek bele 1 újat . -
kenwood3
addikt
Hali all!
Adott 1 noti ami mostanában qrva lassú . Tünetek a nővérem szerint: zenehallgatás közben el kezd lelassulni a zene, majd teljesen leáll. A filmeknél is ezt csinálja és az egész win is lassú rajta. Sentinel szerint 100/36%-os és 1 csomó hibaüzit ír ki a vinyóra a másolás egyik partíciórol a másikra is lehetetlen mert órákat ír ki pár gigára.
Én hiba okának a vinyót mondanám a sentinel alapján. Szerintetek is ez a hiba ? Ha ez mi a teendő ? Vinyó csere vagy lehet vele esetleg valamit csinálni ?
Válaszokat köszönöm
-
kenwood3
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Igen annyinak de ott alul látszik, hogy csak 4 giga volt . De sikerült rájönnöm mi volt a baja , volt csinálva anno 1 4 gigás illetve 76 gigás partíció amit valaki törölt és ezért volt csak 4 giga (vagyis én erre tippelek). Már minden rendben vele most már meg van mind a 80 giga

-
kenwood3
addikt
Sajnos nem tudtam felrakni sentinelt , mert nincs nete így nem tudtam megnézni mit írna rá.
A jumper jól van a windowsos winyó a master ez meg a slave . Másik gépbe nem tudtam kipróbálni
(#18756) liksoft A kábellel sincs probléma , mert a windowsos vinyó üzemelt rendesen ugyanarról amin ez van -
kenwood3
addikt
Sziasztok

Az 1ik ismerősöm vett nemrég 1 gépet használt műszaki cikkek boltjába . Mivel volt rajta win ami le volt kódolva ezért újratelepítettem neki a windows-t , mert nem tudta használni . 1 Maxtor 80 gigás vinyó volt benne amivel semmi probléma nincs is . Neki volt otthon elfekvőben 1 80 gigás vinyója sajnos márkára nem emlékszem azt hiszem valami S betűvel kezdődött de sajnos számomra ismeretlen márka volt . A lényeg az megkért , hogy tegyem be azt is a gépbe ! Be is tettem a biosba fel is ismerte írta is , hogy 80 gigás a vinyó , de sajnos a windows csak 4 gigásnak látta . Van valakinek ötlete , hogy miért lát az Xp 1 80 gigás vinyót 4-nek?
A válaszokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egyébként ezek a problémák tuti a hdd hibája miatt vannak ?Mert ha igen akkor veszek bele 1 újat .
De most már megvan az összes giga csak néha kattog
Ezzel illetve a szektorhibákkal lehet valamit kezdeni ?