- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
Köszi a tippeket srácok. Lemértem CDD-vel és 90-100 MB/s jött ki. Kár, hogy torrenttel ezt nem hozza a belső vinyók közül egyik sem
( Vagy legalábbis a 60 MB/s sebességet amit a netem tudna )Érdekes, hogy a külsőnek nem gond.
-
John D'oh
aktív tag
Sziasztok!
Most újítottam 500Mbit/s netre és szomorúan látom, hogy a belső vinyók ( pl. 2TB WD20EFRX-68AX9N0 ) írási sebessége egy nagyobb fájl töltése során mérve nagyjából 35MB/s értéknél megállnak. Ugyanezt próbálva az USB3-as szintén 2TB WD vinyónál, elmegy egészen kb. 60 MB/s értékig azaz ami a netem korlátja.
Sentinel szerint semmi gond, 100/100-as állapot. Defrag heti szinten lefut windows által. SATA kábeleket cserélgetni most nem tudok, de mind a 3 belső HDD kb. ugyanott áll meg, szóval csak nem rossz a három kábel. Az alaplap nem új ( Asrock 870 Extreme 3 ) de a SATA3 nyilván nem lenne a szűk keresztmetszet.Mi lehet a gáz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Kingston NV1 500GB M2 NVMe SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest