- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
Doky586 #51148 üzenetére
Csak 1 vinyo volt, nem volt raidelve. Ext3 formátumban vannak elvileg az adatok, de arra gondoltam, ha vissza tudnám hozni 1-2 órára amig letolom az adatoka, már az is frankó lenne. Most néztem utána ez a széria nem volt éppen a megbízhatóság oszlopa! Most gondolkodom a cserén WD red vagy Seagate ironwolf 4 TB-s változaton. Mit ajánlotok így a 3-4 TB méretben?
-
ati3x
senior tag
Szóval.
Adott egy Seagate baracuda 3 terrás vinyo, ami egy Readynas 102 duoban "lakott" és egyszer csak tragikus hirtelenséggel elhalálozott (ST3000MD001 sorozat) Syóval kiszedve a nasból, az alaplapon a fej és a motorcsatlakozó érintkezőknél magas hőmérsékletű oxidáció jeleit találtam. Gondoltam, megpróbálok esetleg ideiglenesen életet lehelni bele, ezért pár dodoért rendeltem pontosan egyező verziójú alaplapot. (Tudom, a bios csipet át kell cserélni) Viszont a kérdésem az, hogy szerintetek az alaplapon szállt el vmi? vagy esetleg a fejegységnél? A vinyó felpörög, és a fejek kattognak. A képek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AliExpress tapasztalatok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- League of Legends
- Silent Hill f teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest