- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby(ToG)
csendes tag
Milyen típusú Hitachiról lenne szó? Nekem csak SATA-sról van tapasztalatom, az nem csinálja. Viszont egy régi maxtorom az szokott így kattogni. Ha régóta csinálja már és mindig ugyanúgy, akkor szerintem nem gáz. Ha meg pár hónap múlva megadja magát akkor már tudod hogy mi volt a hiba és legközelebb mire kell figyelni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Norby(ToG)
csendes tag
Honnan hiányzik az a láb, nem véletlenül a csatoló közepéről? Mert ha jól emlékszem onnan szándékosan ki van hagyva egy vagy több láb.
Másfelöl meg ha nem csatlakozik jól szerintem nem is menne. Már az elején hibát írna ki vagy fel sem ismerné a bios. Továbbá egy 40 Gigás vinyó már elég réginek számít simán kinézem belőle hogy csak UDMA-4-et tud. Ki sem használná azt a sebességet.
Javítsatok ki ha tévedek. -
Norby(ToG)
csendes tag
Esetleg nincs egy másik vinyó is a gépben, mert lehet hogy arra írta a boot szektort viszont erről akar indulni és nem találja az MBR-ot. Nálam már előfordult ilyen én is tanácstalanul álltam a hiba előtt aztán raktam a másik vinyóra is bootszektort és láss csodát faszán ment.
HITACHI rulz!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung BM9C1 Nvme 512GB újak!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)