Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Adatvesztést még nem tapasztaltam.
Valamelyik nap hallgattam zenét. Arra lettem figyelmes, hogy egy résznél megakadt. Gondoltam lehet rosszul töltötte le. Aztán jött még egy zene, ott is jött a kis röccenés.
Kipróbáltam mi van akkor, ha átmásolom egy másik meghajtóra. Érdekes módon, ott nem hallottam semmilyen akadást.
De lehet már én beszélem be magamnak, mert már vagy egy jó hónapja kerreg. Eleinte azt hittem a venti az, de utána megfigyeltem, hogy a kerregés szinkronban van a hdd visszajelző leddel.
-
FunPro
őstag
Ezek szerint akkor elég gyakori probléma, lehet típushiba.
Egyenlőre azt figyeltem meg, hogy amikor futtatok egy hdd tesztelő programot, akkor a Random Access nevezetű tesztnél hallható igazán a hang.
Én már 4 hónapja vettem, tegnap írtam a helynek, hogy erre is kiterjed-e a garancia.
Annyit írtak vissza, hogy küldjem el nekik, ők tovább küldik tesztre, stb. stb.Szerintem jobban jársz, ha cserélsz egy másik típusra, ameddig még lehet!
-
FunPro
őstag
Hello!
Egész pontosan ilyen hangot hallasz?
Mert ha igen, én is hasonló cipőben járok.
Egyenlőre nem jöttem rá mi okozza, de ahogy telik az idő, egyre jobban hallatszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Garmin fenix 2
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest