- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Én is láma vagyok
A hdd sentineles topikbam kérdezd meg(#9177) kyle_
Nézd meg nincs e fent az a jumper, hogy limit capacyty 32 gb(#9178) HarryPotter
My computeren próbáld meg, tehát ne a totalcommanderrel
És nézd a keretet egy másik hdd vel is, mert lehet, hogy ennyit tud
ha a totálcommandert vesszuk alapul, akkor 15000 - 30000 közt kéne valahol lennie.
ha az windows explorer (Vista) akkor 10-20 Mbyte/sec asszem ebben írja ki.
Ha jó a csatlakozás akkor a keret lesz a húnyó szerintem
próbáld meg esetleg egy másik usb porton, de ezt a kérdést felteheted a kuilső hdd és topikban is.Valamin fontos, hogy a rack is támogassa az ekkora hdd ket.
-
Core2duo6600
veterán
A hdsentinel önmagában nem jelent semmit sem.
Ahhoz, hogy elfogadják, a smart értékek nek át kell lépni egy a gyártó által meghatározott küszöbböt.
Az, hogy 100 -ról 90 re leesett a teljesítmény akár fals mérés is lehet.
ebből a szempontból a kondició az ami mérvadó, mert az utal a hibás sectorokra.
vagy mechanikai gondra. -
Core2duo6600
veterán
Hogy mi csinálta azt nem tudom,
NE FORMÁZD ELÖTTE mert az is írási muveletek sora a hdd én
Ez a progi azokat a file okat tudja visszahozni, amik rajta vannak a hdd én, de a tartalomjegyzékben nincsenek.
Átnézi a teljes felületet.
Az én 400 GB os hdd met 5 óra alatt nézd végig.Amikor particiónálod / formázod tulképpen a tartalomjegyzéket hozod létre.
Ne lepödj meg végig fogja scannelni a hdd ét, sokáig fog tartaniAz eredmény elmenthető, természetesen szintén ne az adott hdd re.
Azért érdemes a talállati listát elmenteni, mert ha esetleg kifagy a progi akkor bevisznek csendháborításért a káronkodás miatt, hogy ismét órákon át kell scannelni.De igen csinálhatta vírus is.
Majd ha már rendbe raktad a particiókat, akkor átnézeted a kimentett anyagot egy antivirussal, a get data back használatakor semmien felesleges dolog ne kegyen fent a rendszeren, se vírusírtó se semmi, -
Core2duo6600
veterán
Fontos adatoknak célszerű fentartani egy passportot vagy valami hasonló megoldást
ekkor nincs gáz ha beüt valami gikszer.
Anno én is jártam már így.
Valami féreg összekutyulta a tartalomjegyzéket, az akkori tudásom szerint a reinstallt választottam.Amivel biztosan nem ártasz a hdd nek, ha egy másik müködő rendszerre felteszed a get data back nevű progit, és végig futtatod, hátha talál valamit.
Mivel ez csak olvas a hdd ről, így nem lesz gubanc, értelemszerüen egy másik hdd re mentsél majd.
Egy jó pár hónapja, én is megszívtam a saját figyelmetlenségemnek köszönetően, felcseréltem 2 hdd ét, nem figyeltem oda, és a nem megfelelőre akartam a rendszert visszatenni image ből.No relative még idejében észrevettem a tévedést, rögtön kikapcsoltam, majd ezzel a progival az adatok 99 % át visszahoztam, egy film veszett el csupán.
(#9153) mcclode
Ha szar a tápod akkor ha nem is valódi bedsector lesz, de sérülhetnek az adatok, mert nincsenek meg a hdd üzemkörülményei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest