Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
miazmá #42386 üzenetére
Pedig a leírás egyértelmű és részletes, rendszergazda parancssort nyitsz stb., annak működne kell. Ha nálad nem, akkor megint elnéztél vmit, de inkább akkor hagyjuk.
Amúgy az átkonvertálást megcsinálja akár lemezkezelő is, ahogy linkeltem, de amúgy az Aomei-en kívül akármelyik külső partícionáló program (pl.EaseUS, Paragon, MiniTool) is tudja.
De az a lényeg, hogy végül összejött. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
miazmá #42383 üzenetére
Van egy egyszerű kis program, ami akár adatokkal együtt átkonvertálja a lemezedet és teljes egészében használható lesz a mérete. Aomei Partition Assistant a neve. Nekem lemez klónozás, majd konvertálás után működőképesek maradtak a rá telepített programok. (Mondjuk eredetileg GPT-re inicializáltam, de Linux alatt valahogy szektorról szektorra történt a klónozás és lett MBR, majd ezzel a programmal GPT). Egy gombnyomás szinte: kép
-
King Unique
titán
válasz
miazmá #42383 üzenetére
Inicializálásnál feldobja az ablakot lemezkezelőben és lehet választani MBR és GPT között [link]. Figyelmetlen voltál...
Lehet konvertálni GPT-re [link], vagy a fentebb vázolt diskpart parancsok után lemezkezelőben újrainicializálni.ezeket akár meg tudod csinálni te is, nem feltétlen kell hozzá szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest