- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
somasz #52810 üzenetére
Ránézésre a hosszából ítélve ennél külön SATA-USB panel lehet, nem integrált kivitel, mint pl. a WD-knél. De amúgy a HDD modellszámából is látszani szokott ez, amit megmond a HDS.
Egyébként miért akarod szétszedni, szétbarmolni a külső házat, adatmentési céllal, vagy a Micro-B aljzat kontakthibás?Meg az ugye gondolom megvan, hogy ez egy gyárilag készre szerelt külső merevlemez, aminek a házilagos szétszerelése garanciavesztéssel járhat.
-
-
daad79
csendes tag
válasz
somasz #36158 üzenetére
Lemezkezelöbe nem jelenik meg az új csak a régi 500gb!Probléma lehet az is,hogy a régebbi sata2 az új amit vettem az meg sata3?Alaplapomon csak sata 2 csatlakozók vannak és azért gondoltam veszek sata 3 hd mert késöbbiekben akarok újitani gépet és az már úgy is sata 3 lenne.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
somasz #33925 üzenetére
Ha már saját használatba vétel és fájl titkosítás is játszott, valamint egyéb gépekben is járt a vinyó, akkor szerintem felesleges tovább erőlködni.
Elveszett a cucc és kész. Én nem tökölnék vele még egy másodpercet sem.
A hülye júzer meg tanulja meg, hogy nem klikkelget minden szarra rá, amiről azt sem tudja, hogy micsoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest