Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Ott a jumper, csak be kell állítani SATA 150-re.
sürgősen szükségem volt egy új vinyóra, mert a régit vírus támadta meg,
Nevezz meg egy olyan hétköznapi vírust, rootkitet vagy bármit, ami zerofill felülírással nem gyalulható le... Emiatt szerintem kár volt új vinyóért rohanni, ha tényleg csak ez volt a baja, de önszívatásnak egész jó.
Lehet holnap egy számtekboltos általam történő meggyilkolásáról fognak szólni a hírek...
Ezt szeretem, amikor valaki nem ért hozzá, de azért a "jóindulat" máris kisugárzik...
Bocsi, de munkám során túl sok rosszindulatú figurával találkoztam eddig, tököm tele van az ilyen hozzáállással.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Igen, működik! Van, hogy jumperrel kell megoldani, van, hogy szoftveresen.
A szoftver letölthető a gyártó honlapjáról, a jumperelés módja meg látható a vinyó matricáján (ha egyáltalán van jumperelésre lehetőség).
Ha megmondod a vinyód típusát, segítünk abban is, hogy konkrétan mivel tudod visszaállítani a sebességet SATA 1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő