Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #8520 üzenetére
Talán töredezett, ez csak tipp. Próbáld meg azt, hogy a gyári programjával először csinálsz egy teljes törlést (write zeros), utána egy rövid tesztet, majd egy teljes tesztet (extended test), de közben a háttérben legyen megnyitva a hard disk sentinel.
Ilyenkor letölti az egész vinyó tartalmát, majd leteszteli a mechanikus részeket a rövid tesztben (én úgy tudom, itt azt csinálja), majd csinál egy teljes felszíni tesztet, keresve hibás, illetve gyenger szektorokat. Ha gyenge szektorokat talál, akkor lehet, hogy a tápod rakoncátlankodik.
Ezek nem rövid tesztek időben. A teljes törlés 1,5 óra, a rövid teszt 2-3 perc és a visszaolvasás 1,5 óra ismételten. Nekem is épp WD5000AAKS vinyóm van, engem a külső USB-s rack szívatott halálra, párszor le kellett ezeket futtatni. HD Tune-t ha gondolod Én is ráeresztem és megnézem, hogy milyen grafikont ad ki, de nem lesz teljes értékű, mert nekem csak SATA1-gyel csatlakozik az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Fogyjunk le!
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Háztartási gépek
- Spotify
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest