Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwe30
tag
azóta furcsa nyivákoló hangot ad a vinyó,és már bios-t se tudom elindítani..
más:recovery-t tudok akkor is futtatni, ha pl a lementett adatok lelettek ugye törölve(ehhez jo a recovery vagy undelete,ha jól sejtem),és ez mind működik akkor is ha azóta már az 5. OS lett újra pakolva?(szal visszatom állítani az adatokat,ha azóta már az 5. OS lett ujra telepítve?)köszönöm előre is!
Sz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha rámegyek a Backup partition table-ra. Akkor valami fájlt megkéne neki adjak. Mit adjak meg neki? Amúgy nem csak az a gond, hogy bootolásnál ellenőrízni akarja mindig a vinyót, hanem, hogy valamiért belassult minden. Elindítok egy kitömörítést, 20 percig csinálja, előtte megcsinálta 1 perc alatt. És nem tudom miért van ez,egyik napról a másikra kezdte el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest