Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ilyen műanyagból van itt nekem pár darab bent. Régen legalább egy ilyenben volt a zacsi a HDD-vel. Ez se sokat ér, de azért mégis, legalább valami. Jobb híján ebben vittem haza a 6TB-os WD-t. Azt már nem gondolom, hogy a párnás notebook táskámban és ebben a műanyagban érte bármi sokk, de tény, hogy hozzám egy szál zacsiban jött. Aki hozta szintén figyelt, de hogy hozzá hogyan került azt már ki mondja meg...
-
bot1978
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Én úgy tudom kikapcsolt állapotban nem annyira érzékeny egy HDD, de teljesen igazad van.
Szerintem, ha egy gyártó annyi pénzt akar egy hardverért kapni, ami egy komplett belépő szintű számítógép ára akkor az a minimum (gyártson bármit), hogy tisztességesen becsomagolja.Egy dedikált VGA-t sem esd zacskóban b*cák oda a vásárlónak, hanem dobozba teszik. Még egy 10k alatti VGA kártyát is. Ehhez képest horror drága HDD-k indulnak el egy fél mm vastag falú zacskóban, amiben van egy nedvszívó párna.
...és ezt a fogyvédelem hagyja. Legalább egy levegővel fújt zacskóba tennék ezt bele. Egy filléres utángyártott festékkazettát beletesznek egy bubis zacsiba könyörgöm egy HDD-t meg nem?
Érthetetlen valahol tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érthetetlen valahol tényleg.