- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
eventus #49165 üzenetére
Előző OS alatt is csinálta, vagy a váltással összeköthető? Ugyanis nem azt kérdeztem, hogy friss-e? Egy akár friss driver ami nem kompatibilis az adott eszközökkel, de látszólag működik, okozhat gondot. A Sentinel oldalán megtalálod az ajánlott drivert. Ha azzal is betegeskedik, akkor a cserénél nincs jobb ötletem.
Egy green HDD ha elmúlt 3 éves, "minden nap ajándék"-ként célszerű felfogni. Persze jó környezetben az 5-7 év sem ritka (vagy még több), de a tervezéskori élettartamát elérte. Műszaki berendezés, fogyasztói társadalom. Mára úgy kell bármit vásárolni, hogy a garanciális időn belül KI KELL TERMELNIE AZ ÁRÁT. Ami ezután még adatik, az ajándék.
Egyébként milyen idős? Melyik modell? Hiszen a green csak gyűjtő fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest