Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Jocó89
üzenetére
Szerintem eléggé összekutyultad a dolgokat. Az F-ként csatolt meghajtó az 500 gigás HDD ezek alapján. Mutatja, hogy lemez 1,2,... azok a meghajtók, és azokon belül vannak a partíciók.
Az E meg a C az pedig az SSD-n vannak. A windows telepítő szokott létrehozni ilyen párszáz megás baromságot, már nem tudom, hogy milyen szánalmas oka van, hogy nem a rendszer partíción különít el magának helyet.
De emlékeim szerint ennek nem szokott betűjele lenni. Úgyhogy gondolom azt te rendelted hozzá, szerintem törölheted a betűjelet.
(Azt, hogy törölni lehet-e és a tényleges rendszer partíciót kiterjeszteni már nem tudom, majd megmondja más. Vagy érdeklődj róla a windows témában.)Szerk.: Úgy látom King Unique megelőzött és kb ugyanezt írta.
-
King Unique
titán
válasz
Jocó89
üzenetére
A screenshot alapján az az 548 MB-os partíció az SSD-n van, nem a HDD-n... Ami normális is, mivel a Windows 10 Legacy BIOS (CSM) és UEFI módban történő telepítésnél is egyaránt létrehoz a rendszer számára kisebb partíciókat. A gond akkor lenne, ha a HDD-re került volna (példa). Egyébként az viszont már nem normális, hogy van meghajtóbetűjele (E), mert ezek a partíciók normál esetben eleve rejtettek. De a betűjel elvétele utólag is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest