Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Közben látom szerkesztetted a hsz-t csak rámentem este a válaszgombra és most írtam meg. Szóval futtattam rendszergazdaként a WinDirStat-ot és akkor már valóban azt mutatja ott is hogy 734 giga le van foglalva a D -ből.
Tehát 734 giga semmi, sötét anyag, sötét energia, szubatomi elektron részecskék, vagy elképzelni nem tudom mik
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nálam nem a szabad helyet mutatja

Tegnapelőtt volt full win reinstall, és 26 giga a foglalt terület a 120-as ssd-n
a 3,5 gigás USB-n pedig 3,2 gb hely van lefoglalva, pontosan úgy ahogyan a WinDirStat mutatja.Most fogtam azt a nem egész 1TB-t, amit a win 1.75 TB-nek hisz és az egészet átmásoltam az 1TB-s külső vinyómra (ctrl+a -> ctrl+c -> ctrl+v), majd teljesen letöröltem a D -t (nem formáztam, csak töröltem minden fájlt benne ctrl+a -> shift + del)
Ez pedig a D tartalma: (rejtetett fájlok megjelenítve)

A vinyó full üres, semmi nincs rajta, WinDirStat szerint 12 giga, a Sajátgép meg azt mutatja hogy 734 giga van rajta

Most kap egy lassú formázást, utána remélem jó lesz. Érdekes mindenesetre, legalábbis nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a 3,5 gigás USB-n pedig 3,2 gb hely van lefoglalva, pontosan úgy ahogyan a WinDirStat mutatja.