Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
King Unique #44611 üzenetére
Szia!
Már próbáltam linux alól is és ment asztali gép hátsó usb csatlakozójára is.Sajnos nem is merte fel a Parted Magic sem hiába akartam a TestDisk használni látta de semmire nem ment vele.De ha kihúztam az usb kábelt és utána újra csatlakoztattam akkor egy rövid ideig látta sőt a hdd nevet is beolvasta de nem jelenítette meg több adatott.Így szerintem hardver hibás még jó,hogy van mentés róla.
Más: mikor széteszedtem a WD My Passport hdd tokját akkor vettem észre nem szabványos a csatlakozó,vagyis nem satás felület így nem tudtam egy dokkolóba betenni.Minden hordozható WD hdd így alakítva van? -
junior11
veterán
válasz
King Unique #44611 üzenetére
Na igen, amúgy nemrég említettem a notebookban a Seagate-Samsung M8 1TB vinyónál a Drive calibration retry count 403 érték volt a HD Tune Pro szerint sárgával jelezve "warning", a HDS szerint szintén ennyi az érték rajta, de nem figyelmeztet hibára.
Nos, megnéztem ezt a dolgot az asztali gépemben lévő 8 éves HDD-n, ahol 0, ahogy a 4 külső HDD-k esetében is... Eddig nem tapasztaltam vele semmi gondot, adattárolásra és torrentre szolgál, a rendszer SSD-n van. Fura, most azon agyalok, hogy vmi baj lehet/lesz a Samu vinyóval a notebookban vagy sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest