Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MájMekk
üzenetére
Nekem is van egy ugyanilyen (Samsung HD501LJ) hdd-m. A smart önteszt nem futott volt végig rajta, újrainduláskor csak kattogot, bios nem ismerte fel.. Kivettem, de 1hét múlva mégis ránéztem, és úgy megijedhetett attól hogy kidobom hogy rendbeszedte magát, és 100/100-at mutatott és működött.

Azóta eltelt egy év. Eleinte az altatásból nem ébredt fel (10%), de egyre ritkábban van gond vele, állítólag ez valami tipushibájuk, (néha csak a 2. táp ki-be re indul, softreset nem jó) javasoltak rá egy Dell által kiadott firmware-frissítést, ami felment nálam, azóta nem is emlékszem volt-e gond vele..
Mentést azért sűrűn csinálok róla, fontos adatot 1példányban nem hagyok rajta, de ma is kifogástalanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest