- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altradan
tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
Altradan #40770 üzenetére
Ha valamit mondani kellene, én semmiképp sem használnék így egy HDD-t: 124 nap alatt 1977 indulás, azaz naponta átlag 16.
Nekem talán 6 év alatt jön össze ennyi. Amíg HDD-vel ment a rendszer, inkább ki sem kapcsoltam a gépet egész nap, de rövid időre nem állítom le. Nem akarnám elkiabálni, de nem is ment még tönkre nálam, csak régen egy szériahibás, 10 gigás Quantum.
Most meg az SSD mellett kapcsolóval van megoldva a HDD, általában csak estefelé indul el, a sorozatok, illetve letöltések kedvéért, azaz naponta csak egy ciklus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest