- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #38923 üzenetére
Igen. Automatikusan kérek napi mail-t Sentinel súlyozási értékekkel a SMART-ra vonatkozóan. A gyári "küszöbátlépésekormajdriasztok" SMART nem érdekel.
NEM kézi megoldásokra van szükség, hanem automatikusra, melyek napi kellemetlenséget okoznak a kiértékeléskor. Ha nem kapsz ingert nap mint nap, akkor hamis biztonságérzet alakul ki. Gyakorlatból tudom, mert nekem már szállt el serverben HDD, és csak a napi "b@sz0gatás" miatt vettem észre!
Valamint ha a cég vagy család új funkciót kíván, akkor az ne jelentsen azonnali gépcserét. Magyarán legyen flexibilis. Nekem NEM jó, ha egy gyártó megmondja mire van szükségem! NEM, nekem másra is szükségem van! Gondolkodással kezdem, nem elfogadással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár 25db (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest