Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Doky586 #38449 üzenetére
Nálam is volt olyan egy időben, hogy nagyon hamar leparkoltatta a winyók fejét a Windows vagy az Intel SATA driver (olyan winyókét, amik alapvetően firmware szinten egyáltalán nem parkolásmániások) és mikor ébredtek volna, akkor kattogtatta őket (mint ha nem sikerülne nekik felébredni, csak szédülten csapkodnák a fejet ide-oda, de belefulladnak).
De mivel egyszerre kezdte el három winyó, így sejtettem, hogy nem egyszerre lett hardware-es hibájuk (bár elképzelhető lett volna az is mondjuk ha megküldte volna őket a táp, akár pl. viharos időben).
Aztán valami más gond miatt újra kellett telepítenem a Windows-t (amihez minden driver-ből frisset készítettem be) és ezzel megszűnt a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest