- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Allmegvalto #35652 üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy "letapadt". Vagyis a fejek adatterületen álltak meg, hozzátapadtak a felülethez. Olyan ez, mint amikor az üveges a táblákat cipeli a tappancsokkal. Igen, 10-ből 1 esetben járható út (régi HDD-k esetében volt ez 50%-os arány is, de a miniatürizálással egyre érzékenyebbek), így szerencséd volt. A többi 9-nél valamelyik fej leszakad vagy kifordul, így a felületet szétkaristolja. Ilyen esetben profi adatmentő is csak széttárja a kezét, mert nem tud már segíteni. Vagyis, nagyon kockázatos amit csináltál, ráadásul szerencséd volt, hogy a tapadás helyén nem volt mentendő kép. Ugyanis a tapadás helyén bármilyen finoman dolgozol, a felület sérül, a fej felette bebilleg, és további sérülést okoz. A művelet olyan mint régen a parasztbácsika mikor a bicskájával végezte a hályogműtéteket mindaddig, míg valaki elmagyarázta neki pontosan mit is csinál.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Allmegvalto #35652 üzenetére
Ja. Én csak onnan tudom mer egy barátomnál lestem el. Csodálkoztam,hogy neki sikerült elindítani. Gondolom neked is RAW-ba került amikor beállt a gikszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest