Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Ezért kell rá a jumper vagy a progi hozzá, RÁ VAN ÍRVA!
Mivel a jumper kevesebb helyet foglal, mint a 65MB-os progi, mi több, nem lassítja a rendszer, szerintem jumper kellene oda. Ha próbáltad, és nem működött, akkor nem szóltam, de a gyári tájékoztatás szerint ez a megoldás.Csabi1984: Nem a támogatásról van szó, hanem a W7 hardverbe épüléséről. Fujitsu-nál a VGA-driverek támogatásához is spéci gyári progi kell, szóval több tippem sajna nincs.
MZperX75: Nem szellőzhet jól, ha 40°C fölé hevülnek a vinyók.
10cm légkavaró semmire nem jó (legalábbis, ha rendes hűtést akarsz). Nekem volt egy "gagyi" házam (honlapomon írok róla). Oldalt ment csak be levegő, elöl és hátul meg ki, mégis hűvös volt 2db 12cm ventivel (+táp), hogy mindegyik kifelé fújt. Árban mindenesetre megérte, még engem is érdekelne egy ilyen, de attól tartok, hogy a Ninja 3 (amelyhez már konfigom sincs) nem férne bele.fahrii: Bios-ban vagy win alatt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 10
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mivel a jumper kevesebb helyet foglal, mint a 65MB-os progi, mi több, nem lassítja a rendszer, szerintem jumper kellene oda. Ha próbáltad, és nem működött, akkor nem szóltam, de a gyári tájékoztatás szerint ez a megoldás.
10cm légkavaró semmire nem jó (legalábbis, ha rendes hűtést akarsz). Nekem volt egy "gagyi" házam (honlapomon írok róla). Oldalt ment csak be levegő, elöl és hátul meg ki, mégis hűvös volt 2db 12cm ventivel (+táp), hogy mindegyik kifelé fújt. Árban mindenesetre megérte, még engem is érdekelne egy ilyen, de attól tartok, hogy a Ninja 3 (amelyhez már konfigom sincs) nem férne bele.