Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
djculture #28883 üzenetére
Köszönöm az infókat. Szerintem a többség annak örülne, ha javítottat kapna vissza, hiszen akkor az értékes adatok is megmenekülhetnének. De ugye ezeket nem tudják/nem érdemes javítani.
Egyszer régen teljesen meghalt egy Quantum winchesterem. Végül visszaküldtem a gyárnak és kicserélték.
5 év múlva az is jobblétre szenderült. Elkövettem azt a hibát, hogy relatíve nagy kapacitásút vettem. Mintha azt venném ki, soha nem szabad viszonylag nagy winchestert venni.Érdekes amit írtál, hogy akár be is nyelhetik az újat. Ha ez történne, az HDD azonosító számaiból rá lehet jönni a sumákolásra?
Különös, az üzlet is felvetette, hogy lehet, javítottat kapok. Remélem, nem adják ide a saját használtjukat, aztán majd behazudják, hogy teljes panelcsere volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest