Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
djculture #28883 üzenetére
Köszönöm az infókat. Szerintem a többség annak örülne, ha javítottat kapna vissza, hiszen akkor az értékes adatok is megmenekülhetnének. De ugye ezeket nem tudják/nem érdemes javítani.
Egyszer régen teljesen meghalt egy Quantum winchesterem. Végül visszaküldtem a gyárnak és kicserélték.
5 év múlva az is jobblétre szenderült. Elkövettem azt a hibát, hogy relatíve nagy kapacitásút vettem. Mintha azt venném ki, soha nem szabad viszonylag nagy winchestert venni.Érdekes amit írtál, hogy akár be is nyelhetik az újat. Ha ez történne, az HDD azonosító számaiból rá lehet jönni a sumákolásra?
Különös, az üzlet is felvetette, hogy lehet, javítottat kapok. Remélem, nem adják ide a saját használtjukat, aztán majd behazudják, hogy teljes panelcsere volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest