Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
jonasg
üzenetére
Szervusz!
Az nem lehet, hogy a SATA-s lemezen volt valamilyen vírus? Mert ha beállítási hiba lenne, akkor szerintem csak a SATA-s lemeznek kéne lassúnak lennie, a régi maradt volna ugyanolyan gyors.
Ha újratelepíted a gépet, akkor az XP-t érdemes a SATA-s lemezre rakni ( valószínűleg gyorsabb a réginél ). Annyit érdemes még megpróbálni, hogy ha telepíted,akkor az alaplapon érdemes átkapcsolni AHCI módba a vezérlőt ( erről pl. biztos írnak az alaplap használati utasításában is ), viszont ilyenkor fontos, hogy a Windows telepítőjének rendelkezni kell a szükséges meghajtóprogrammal.
Ha van időd szerintem próbálkozz, hogy lesz a legkényelmesebb és a legjobb. Először a SATA lemezre próbáld meg feltelepíteni, olyan beállítások mellett, amilyenekkel most is rendelkezik a géped, ha nem megy akkor marad a régi lemezre való telepítés.
Esetleg írd le, hogy milyen alaplapod van, akkor kiderül, hogy hogyan lehet beállítani.
A fenti tanácsaimat kezeld óvatosan és ha a BIOSban ügyködsz valamit,akkor légy körültekintő és figyeld meg, hogy mit állítottál át. ( A BIOSban kellene lennie az AHCI-t beállító pontnak, de mint mondtam csak óvatosan - semmi komoly nem történhet egyébként, de jobb félni mint megijedni )
spista222: Erre nem is gondoltam, hogy a 160 gigás lehet akár rossz is. Azért talán nagy hülyeséget nem írtam
. -
spista222
addikt
válasz
jonasg
üzenetére
Ha a 160 gigás berakása után lelassult akkor valszeg a 160 as vinyó valamennyire de hibás vagy a kábele. Indíts el egy hd sentinelt hogy kiderüljön melyikkel van a baj. Lehet hogy a 160 ast ha tényleg rossz le se tudod formázni vagy ha igen akkor rettentően sokáig fog tartani, de ez is kiderül a sentinelből.
Mivel a leirtakból az adódik hogy a 160 as lehet hogy rossz arra nem tennék rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.